Mocktail recepten - alcoholvrije cocktails maken | Club Zero

Alcoholvrije Gin Tonic

Alcoholvrije Gin Tonic

De Gin Tonic is misschien wel één van de meest gedronken drankjes op een terras in de zomer. Voor iedereen die mee wil doen, maar geen behoefte heeft aan alcohol kan je nu kiezen voor de alcoholvrije Gin Tonic. Het mooie van een Gin Tonic is dat je met diverse soorten gin, tonic en fruit oneindig veel combinaties kan maken. Daarom is het lastig om één recept voor een Gin Tonic te maken. We hebben hieronder op een rijtje gezet welke basisingrediënten je kan gebruiken om een alcoholvrije Gin Tonic te maken. We dagen je uit om zelf aan de slag te gaan met verschillende ingrediënten om tot unieke combinaties te komen!

Alcoholvrije Moscow Mule

Alcoholvrije Moscow Mule

De Moscow Mule is inmiddels een bekende cocktail die vrijwel op iedere cocktailkaart staat. Zoals de neem al doet vermoeden is vodka één van de basisingrediënten van de cocktail in combinatie met gemberbier. Het unieke aan deze cocktail is dat het drankje gedronken wordt uit een koperen mok. De redenen hiervoor zijn dat de cocktail langer koud blijft en het zuur in de cocktail beter naar boven komt. Tegenwoordig kan je de Moscow Mule ook alcoholvrij drinken. Ben je benieuwd? Ga dan snel aan de slag!

Alcoholvrije Pina Colada

Alcoholvrije Pina Colada

Bij een Pina Colada beelden we ons allemaal een tropisch strand in met palmbomen en een prachtig uitzicht op een oneindige horizon. De heerlijke combinatie van kokos en ananas mag dan niet ontbreken. Deze tropische cocktail heeft haar naam te danken aan de Spaanse taal. Zo betekent het woord 'Pina' ananas en 'Colada' gezeefd. Wil je genieten van een Pina Colada, maar heb je even geen behoefte aan alcohol? Dan ben je op de juiste pagina!

Alcoholvrije Mojito

Alcoholvrije Mojito

Als er één alcoholvrije cocktail is die niet mag ontbreken dan is het wel het alternatief voor de Mojito. Het is misschien wel de meest bekende cocktail ter wereld, maar heb je even geen zin in alcohol? Dan is de Virgin Mojito of Nojito het perfecte alternatief. Verwen jezelf met deze verfrissende mocktail en dat zonder een kater.

Saldo cadeaubon controleren

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »