Celebracion Pina Colada alcoholvrij 70CL

Laat je meevoeren naar een tropisch paradijs met Celebracion Pina Colada alcoholvrij 70CL. Deze kant-en-klare mocktail biedt een verfrissende en tropische smaakbeleving, vergelijkbaar met de traditionele Pina Colada.

€6,49
Beschikbaar
Celebracion Mojito alcoholvrij 70CL

Ervaar de verfrissende smaak van munt met Celebracion Mojito alcoholvrij 70CL. Deze kant-en-klare mocktail biedt een authentieke en verfrissende smaakbeleving, vergelijkbaar met de alcoholhoudende variant.

€6,49
Beschikbaar
Celebracion Sex on the Beach alcoholvrij 70CL

Laat je verleiden door de fruitige smaak van Celebracion Sex on the Beach alcoholvrij 70CL. Deze kant-en-klare mix biedt de zoete en fruitige ervaring van de bekende Sex on the Beach cocktail, maar dan zonder alcohol.

€6,49
Beschikbaar
Celebracion San Francisco alcoholvrij 70CL

Laat je verrassen door de verfrissende fruitige smaak van Celebracion San Francisco alcoholvrij 70CL. Deze kant-en-klare mocktail is gluten- en alcoholvrij, en biedt een heerlijke drank die je direct kunt drinken.

€6,49
Niet beschikbaar
Celebracion Daiquiri alcoholvrij 70CL

Laat je smaakpapillen verrassen door de heerlijke zoete smaak van aardbeien met Celebracion Daiquiri alcoholvrij 70CL.

€6,49
Beschikbaar
Celebracion Caipirinha alcoholvrij 70CL

Ontdek de smaak van de tropen met Celebracion Caipirinha alcoholvrij 70CL. Deze kant-en-klare mocktail uit Spanje biedt de perfecte combinatie van limoen en rietsuiker, voor een verfrissende en feestelijke smaakervaring.

€6,49
Beschikbaar
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »