Alcoholvrije Gin Tonic

Alcoholvrije Gin Tonic

De Gin Tonic is misschien wel één van de meest gedronken drankjes op een terras in de zomer. Voor iedereen die mee wil doen, maar geen behoefte heeft aan alcohol kan je nu kiezen voor de alcoholvrije Gin Tonic. Het mooie van een Gin Tonic is dat je met diverse soorten gin, tonic en fruit oneindig veel combinaties kan maken. Daarom is het lastig om één recept voor een Gin Tonic te maken. We hebben hieronder op een rijtje gezet welke basisingrediënten je kan gebruiken om een alcoholvrije Gin Tonic te maken. We dagen je uit om zelf aan de slag te gaan met verschillende ingrediënten om tot unieke combinaties te komen!

Mocht je behoefte hebben aan inspiratie of ben je benieuwd welke combinaties wij geprobeerd hebben? Bekijk dan onze alcoholvrije Gin Tonic pakketten met heerlijke smaakcombinaties inclusief recepten.

 

Benodigdheden

- 1 Gin Tonic glas

- 50 ml alcoholvrije gin (Onze alcoholvrije gins)

- 200 ml tonic

- Fruit naar keuze (citroen, limoen, grapefruit, sinaasappel, aardbei, komkommer)

- Kruiden naar keuze (munt, tijm, rozemarijn)

- IJsklontjes

 

De verhoudingen de wij gebruiken zijn een advies. We dagen je graag uit om zelf met de verhoudingen te spelen om jouw favoriete combinatie te maken!

 

Stappenplan

  1. Vul je Gin Tonic glas met ijsklontjes en eventueel een takje kruiden naar keuze
  2. Schenk de alcoholvrije gin erin
  3. Snijd het verse fruit en knijp het uit in het glas
  4. Vul het drank aan met tonic
  5. Garneer het glas met een schijfje fruit en proost!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Saldo cadeaubon controleren

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »