Alcoholvrije bierpakketten

Alcoholvrij Proefpakket Compleet XL

Ben je klaar om Dry January in stijl te beginnen? Bij Club Zero begrijpen we de uitdagingen van een alcoholvrije maand en willen we je helpen het gemakkelijker en smaakvoller te maken.

€34,99
Beschikbaar
Alcoholvrij Proefpakket Bier & Wijn XL

Ons Dry January Alcoholvrij Proefpakket Bier & Wijn XL is jouw ticket naar een smaakvolle en gezonde start van het nieuwe jaar.

€24,99
Beschikbaar
Club Zero Divers variërend alcoholvrij speciaal bier proefpakket 6 x 33CL

Wil je een leuk cadeau doen of ben je zelf benieuwd naar verschillende soorten alcoholvrij bier? Dan zit je hier goed! Wij hebben een uniek alcoholvrij bierpakket samengesteld met 6 alcoholvrije speciaal bieren.

€15,99
Niet beschikbaar
Alcoholvrij Proefpakket Compleet

Dry January is het perfecte moment om je gezondheid voorop te stellen. Met ons Dry January Alcoholvrije Proefpakket Compleet hoef je geen compromissen te sluiten. Je kunt genieten van verfijnde smaken zonder alcohol.

€17,49
Beschikbaar
Club Zero Trio alcoholvrij speciaal bierpakket 3 x 33CL

Een mooi alcoholvrij bierpakket met drie verschillende soorten alcoholvrije speciaal bieren. Een heerlijke combinatie om cadeau te doen of om zelf te proberen als je een keer geen behoefte hebt aan alcohol. 

€9,99
Beschikbaar
Club Zero Naked Brewdog alcoholvrij speciaal bierpakket 3 x 33CL

Een mooi combinatie van drie soorten alcoholvrije bieren van de merken Brewdog en BRLO. Op deze manier kan je blijven genieten van de smaak van bier, maar dan zonder alcohol. Lekker, gezond en verantwoord!

€9,99
Beschikbaar
Brouwerij 't IJ Vrijwit witbier duo bierpakket 2 x 33CL

Het duo bierpakket met twee witbieren van Brouwerij 't IJ. Het bier is gebrouwen met citroen en korianderzaad om een frisse en kruidige smaak te creëren. Zo kan je genieten van de oude vertrouwde smaak van witbier met slechts 0.5% alcohol. 

€6,99
Beschikbaar
Alcoholvrij Proefpakket Bier & Wijn

Jij wilt Dry January op een smaakvolle en verantwoorde manier beleven, en wij begrijpen dat als geen ander.

€12,49
Beschikbaar
Davo Surf Pro Wheat Ale duo bierpakket 2 x 33CL

Heb je zin in een lekker biertje, maar even geen behoefte aan alcohol? Probeer dan het Davo Surf Pro Wheat Ale duo bierpakket. Twee heerlijke bieren vol van smaak, maar dan zonder alcohol. Perfect voor als je nog veilig naar huis wil rijden.

€7,99
Beschikbaar
Club Zero Duo alcoholvrij bierpakket Wheat Ale en Witbier 2 x 33CL

Een leuk en compact duo pakket van twee verschillende soorten alcoholvrije bieren. Leuk om zelf te proberen of cadeau te doen!

€7,49
Beschikbaar
Club Zero Kleurrijk alcoholvrij IPA bierpakket 3 x 33CL

Dit alcoholvrije bierpakket bestaat uit drie kleurrijke IPA's (Indian Pale Ale). Deze bieren staan erom bekend extra hoppig en bitter te zijn. Een mooi pakket om zelf te proberen of cadeau te doen aan een échte IPA liefhebber. 

€9,99
Beschikbaar

Alcoholvrije bierpakketten

Ben je benieuwd naar de smaak van alcoholvrij bier, wil je de smaak delen met vrienden en familie of ben je op zoek naar een alcoholvrij cadeau? Dan zit je hier goed. Bij Club Zero hebben we een ruim aanbod aan alcoholvrije bieren. We hebben verschillende soorten pakketten gemaakt waardoor er voor iedereen iets lekkers bij zit. Wil je een bepaalde combinatie proberen of cadeau geven, maar staat deze er niet tussen? Laat het ons dan weten en dan zorgen wij dat jouw samenstelling zo snel mogelijk in je glas komt!

 

Alcoholvrij bier

Ben je op zoek naar een lekker biertje, maar heb je even geen behoefte aan alcohol? Dan ben je op het juist adres, maar wat is alcoholvrij bier precies? In Nederland mag je bier alcoholvrij bier of malt noemen als er maximaal 0,1% alcohol in zit. Als een biertje tussen de 0,1% en de 1,2% alcohol bevat mag het alcoholarm bier worden genoemd. Toch kan het zo zijn dat er op het etiket van een biertje met meer dan 0,1% de term alcoholvrij staat. Dit komt omdat de grenzen in andere landen weer anders liggen. Zo geldt in bijna alle landen dat alcoholvrij bier maximaal 0,5% alcohol mag bevatten. In Spanje en Frankrijk ligt deze grens zelfs op 1,2%. De Europese importregels verplicht de importeurs niet om het etiket te vervangen of aan te passen, dus als er de term alcoholvrij op een biertje staat kan het maximaal 1,2% bier bevatten.

 

Hoe wordt alcoholvrij bier gemaakt?

Er zijn verschillende manieren om een heerlijk alcoholvrij biertje te brouwen. Bij sommige technieken blijft er nog een klein beetje alcohol achter en bij sommige helemaal niks.

Vacuümdestillatie

Bij deze techniek wordt door de brouwer eerst het basisbier met alcohol gebrouwen. Vervolgens wordt door middel van vacuümdestillatie de alcohol uit het bier gehaald. Bij het de-alcoholiseren gaan helaas ook bepaalde aroma's verloren, maar deze worden later weer toegevoegd om het karakter van het oorspronkelijke bier te behouden.

Alternatief gist

Een andere manier is om een speciale gistsoort te gebruiken. Tegenwoordig wordt er steeds meer geëxperimenteerd met verschillende soorten gisten om het beste alcoholvrije bier te maken. Zo zijn er gistsoorten die op dezelfde manier werken, maar pas bij een bepaalde temperatuur alcohol aanmaken. Op het moment dat deze temperatuur is bereikt wordt het proces beëindigd en heb je alcoholvrij bier gebrouwen. Verder zijn er ook gistsoorten die van zichzelf minder alcohol produceren. Een voorbeeld hiervan is de Saccharomycodes Ludwigii. Deze gistsoort kan minder goed overweg met maltose en suikers en produceert hierdoor minder tot geen alcohol. Ben je benieuwd naar deze gistsoort? Probeer dan eens de VandeStreek Playground IPA 33CL die op deze manier is gebrouwen.

Omgekeerde osmose

Bij een omgekeerde osmose wordt het bier door een extreem dunne filter (membraan) gehaald. Hierdoor worden water en alcohol van de substantie gescheiden. Vervolgens wordt er dan weer water en koolzuur toegevoegd en is je alcoholvrije biertje compleet. Dit is een kostbaar en langdurig proces dat minder vaak wordt gebruikt. Ook kunnen er bepaalde smaken of geuren achterblijven in het membraan.

 

Beginnen met één biertje? Dat kan ook!

Wil je alcoholvrij bier proberen of heb je jouw favoriete smaak gevonden? Dan hebben wij natuurlijk ook een divers aanbod aan lekkere alcoholvrije bieren en speciaal bieren die je los kan kopen. Staat jouw biertje er niet tussen? Neem dan contact met ons op dan checken wij het direct met onze leveranciers of we jouw favoriete bier wel kunnen aanbieden of we denken samen na over een alternatief.

 

Bierpakketten kopen

Je kunt via onze webshop online jouw favoriete bierpakketten kopen om cadeau te doen of zelf te proberen, veilig en eenvoudig. Heb je vragen over onze bierpakketten? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers vertellen jou graag meer over de opkomende trend van alcoholvrije drank!

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »