Mocktail recepten - alcoholvrije cocktails maken | Club Zero

De lekkerste mocktails die deze kerst niet kunnen ontbreken!

  • Geplaatst op
  • 0
De lekkerste mocktails die deze kerst niet kunnen ontbreken!

Kerst staat voor de deur en dat betekent gezelligheid, samenzijn en natuurlijk lekker eten en drinken. Maar wat als je geen alcohol drinkt of als je gewoon zin hebt in iets verfrissends zonder de kater? Geen zorgen, wij hebben de oplossing voor je: de lekkerste mocktails die deze kerst absoluut niet mogen ontbreken! Of je nu de BOB bent, zwanger, gewoon even geen zin hebt in alcohol, of gewoonweg van heerlijke smaken houdt, deze mocktails zijn een feest voor je smaakpapillen. Laten we samen de alcoholvrije wereld van smaak verkennen!

Alcoholvrije cocktail maken – Inspiratie voor de heerlijkste mocktails!

  • Geplaatst op
  • 0
Alcoholvrije cocktail maken – Inspiratie voor de heerlijkste mocktails!

Wil je een alcoholvrije cocktail maken? Dan is het belangrijk dat je de juiste alcoholvrije spirits en andere ingredienten gebruikt. Zodat je zeker weet dat je ook een échte heerlijke alcoholvrije cocktail maakt. Daarom hebben wij speciaal voor jou een lijst met heerlijke alcoholvrije cocktails en presenteren we je gelijk de goede alcoholvrije spirits die erbij horen. Zo kun je zelf ervaren hoe bijzonder een echt goede alcoholvrije cocktail is.

Mocktail van alcoholvrije whisky

  • Geplaatst op
  • 0
Mocktail van alcoholvrije whisky

Als je op zoek bent naar een alternatieve cocktail die de smaak van whisky benadert, dan is deze cocktail iets voor jou. Het recept is gebaseerd op een klassieke whiskycocktail en heeft een combinatie van verse citrusvruchten, ahornsiroop en kruidenbitters om de kenmerkende smaak van whisky na te bootsen.

Alcoholvrije Jenever Sour maken

  • Geplaatst op
  • 0
Alcoholvrije Jenever Sour maken

Als je op zoek bent naar een heerlijke en verfrissende cocktail zonder alcohol, dan is deze Alcoholvrije Jenever Sour een perfecte keuze. Met de kenmerkende smaken van jenever en de frisse tonen van citroen, is deze cocktail een echte smaaksensatie. Volg ons eenvoudige recept en geniet van deze heerlijke cocktail op elk moment van de dag.

Alcoholvrije Gin Tonic

Alcoholvrije Gin Tonic

De Gin Tonic is misschien wel één van de meest gedronken drankjes op een terras in de zomer. Voor iedereen die mee wil doen, maar geen behoefte heeft aan alcohol kan je nu kiezen voor de alcoholvrije Gin Tonic. Het mooie van een Gin Tonic is dat je met diverse soorten gin, tonic en fruit oneindig veel combinaties kan maken. Daarom is het lastig om één recept voor een Gin Tonic te maken. We hebben hieronder op een rijtje gezet welke basisingrediënten je kan gebruiken om een alcoholvrije Gin Tonic te maken. We dagen je uit om zelf aan de slag te gaan met verschillende ingrediënten om tot unieke combinaties te komen!

Saldo cadeaubon controleren

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »