Alcoholvrije wijnpakketten

Kolonne Null Alcoholvrij wijnpakket 6 x 75CL

Een heerlijk divers alcoholvrij wijnpakket van het merk Kolonne Null om te proeven of cadeau te doen.

€77,99
Beschikbaar
Alcoholvrije variërende wijn proefpakket 6 x 20CL

Welkom bij ons Alcoholvrije Variërende Wijn Proefpakket 6 x 20CL! Ben je op zoek naar een nieuwe en spannende manier om te genieten van wijn, zonder de effecten van alcohol?

€25,99
Beschikbaar
Lighthouse Alcoholvrij wijnpakket 6 x 75CL

Een heerlijk divers alcoholvrij wijnpakket van het merk Lighthouse om te proeven of cadeau te doen.

€29,99
Beschikbaar
Alcoholvrij Proefpakket Compleet XL

Ben je klaar om Dry January in stijl te beginnen? Bij Club Zero begrijpen we de uitdagingen van een alcoholvrije maand en willen we je helpen het gemakkelijker en smaakvoller te maken.

€34,99
Beschikbaar
Alcoholvrij Proefpakket Mocktails & Bubbels XL

Dit jaar zetten we de toon voor een gezonde start met ons exclusieve Dry January Alcoholvrij Proefpakket Mocktails & Bubbels XL.

€39,99
Beschikbaar
OddBird Sparkling Rosé Geschenkkist + 2 glazen

Dit prachtige pakket bevat een fles alcoholvrije rosé bubbels van Oddbird en twee stijlvolle champagneglazen.

€34,99
Beschikbaar
Lussory Zero Sparkling white Geschenkkist + 2 glazen

Dit prachtige wijnpakket bevat alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke ervaring.

€29,99
Beschikbaar
Alcoholvrije variërende wijn proefpakket 6 x 37,5CL

Wil je genieten van de verrukkelijke bubbels van mousserende wijn, maar zonder de aanwezigheid van alcohol?

€39,99
Beschikbaar
Club Zero Alcoholvrije variërende Chardonnay wijn proefpakket 6 x 75CL

Stap in de wereld van alcoholvrije Chardonnay wijnen en laat je verrassen door de diversiteit en verfijning.

€44,99
Beschikbaar
Kolonne Null alcoholvrij Valentijnspakket sparkling White 37,5CL met Chocolade

Voor iemand die geen alcohol wil drinken is het Kolonne Null alcoholvrij Valentijnspakket een geweldig cadeau.

€26,99
Beschikbaar
Alcoholvrij Proefpakket Mocktails & Bubbels

Wil je Dry January beginnen met een knaller, maar zonder de kater? Ons Dry January Alcoholvrij Proefpakket Mocktails & Bubbels is jouw antwoord.

€19,99
Beschikbaar
Alcoholvrij Proefpakket Bier & Wijn XL

Ons Dry January Alcoholvrij Proefpakket Bier & Wijn XL is jouw ticket naar een smaakvolle en gezonde start van het nieuwe jaar.

€24,99
Beschikbaar

Alcoholvrije wijnpakketten

Ben je benieuwd naar de smaak van alcoholvrije wijn, wil je de smaak delen met vrienden en familie of ben je op zoek naar een alcoholvrij cadeau? Dan zit je hier goed. Bij Club Zero hebben we een ruim aanbod aan alcoholvrije wijnen. We hebben verschillende soorten pakketten gemaakt waardoor er voor iedereen iets lekkers bij zit. Wil je een bepaalde combinatie proberen of cadeau geven, maar staat deze er niet tussen? Laat het ons dan weten en dan zorgen wij dat jouw samenstelling zo snel mogelijk in je glas komt!

Hoe wordt alcoholvrije wijn gemaakt?

Alcoholvrije wijn wordt op dezelfde manier geproduceerd als wijn met alcohol. Tenminste het gistingsproces waarbij de druivensuikers worden omgezet in alcohol. Na het gistingsproces wordt de alcohol uit de wijn gefilterd. Hiervoor worden verschillende technieken gebruikt.

 

Vacuümdestillatie

De eerste techniek is vacuümdestillatie. Bij deze techniek wordt op kamertemperatuur de alcohol verdampt met behulp van een vacuümkamer. Dit gebeurt op lage druk waardoor de alcohol verdampt, terwijl de suikers, mineralen en zuren worden behouden. Een nadeel is dat een aantal andere vluchtige aroma's ook worden verdampt. Deze kunnen later worden toegevoegd om het karakter van de oorspronkelijke wijn te behouden.

 

Spinning cone column techniek

De tweede techniek is de spinning cone column techniek. Deze techniek zorgt ervoor dat de alcohol door middel van draaiende kegelvormige kolommen wordt gescheiden van de wijn. De wijn wordt door tientallen verschillende roterende elementen gecentrifugeerd. Op deze manier stroomt de vloeibare wijn naar beneden, terwijl de alcohol voorzichtig uit de wijn wordt geëxtraheerd. Door dit proces zal er vrijwel niks van de originele aroma's verloren gaan.

 

Omgekeerde osmose

De derde techniek is de omgekeerde osmose. Bij deze techniek wordt de wijn door een extreem dun filter gehaald waardoor de alcohol achterblijft. Het nadeel bij deze techniek is dat er ook meerdere vluchtige aroma's worden weg gefilterd waardoor de wijn bepaalde smaken of geuren kan verliezen.

 

De kwaliteit van 0.0 wijn wordt steeds beter

De vraag naar alcoholvrije wijn stijgt al jaren. Inmiddels is dit ook doorgedrongen tot de wijnboeren en wordt het aanbod ook steeds beter. Er zijn twee belangrijke redenen waarom de kwaliteit beter wordt:

  1. Zoals al benoemd is zijn wijnboeren steeds bewuster bezig met het produceren van alcoholvrije wijn. De druiven worden eerder geplukt waardoor er minder suiker in het druivensap zit. Hierdoor ontstaat er minder alcohol tijdens het gisten en hoeft er dus minder alcohol te worden verwijderd.
  2. Naast dat de wijnboeren bewuster bezig zijn zien we ook dat steeds meer producenten van kwaliteitswijnen ook alcoholvrije wijn produceren. Zo wordt alcoholvrije wijn niet alleen meer in Europa, maar ook in landen als Chili, Verenigde Staten en Zuid-Afrika geproduceerd.

 

Soorten alcoholvrij wijn

Wat je reden ook is, een heerlijk glas alcoholvrije wijn is er voor iedereen en bij elke gelegenheid. Of je nu de BOB bent, gezonder wil leven of in verwachting bent van een kind. Wij bieden een ruim assortiment aan alcoholvrije wijnen. Zo kan je kiezen uit een diverse aanbod alcoholvrije witte wijnen, alcoholvrije rode wijnen en alcoholvrije rosé wijnen. Daarnaast kan je ook kiezen voor een winterse alcoholvrije Glühwein of een zomerse alcoholvrije Sangria. Heb je meer zin in een alcoholvrije bubbel? Bekijk dan eens onze alcoholvrije mousserende wijnen.

 

Beginnen met één wijntje? Dat kan ook!

Wil je alcoholvrije wijn proberen of heb je jouw favoriete fles gevonden? Dan hebben wij natuurlijk ook een divers aanbod aan wijnen en mousserende wijnen die je los kan kopen. Staat jouw favoriete fles wijn er niet tussen? Neem dan contact met ons op dan checken wij het direct met onze leveranciers of we jouw fles wijn wel kunnen aanbieden of we denken samen na over een alternatief.

 

Wijnpakketten kopen

Je kunt via onze webshop online jouw favoriete wijnpakketten kopen om cadeau te doen of zelf te proberen, veilig en eenvoudig. Heb je vragen over onze wijnpakketten? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers vertellen jou graag meer over de opkomende trend van alcoholvrije drank!

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »