Alcoholvrije Jenever Sour maken

  • Geplaatst op
  • 0
Alcoholvrije Jenever Sour maken

Als je op zoek bent naar een heerlijke en verfrissende cocktail zonder alcohol, dan is deze Alcoholvrije Jenever Sour een perfecte keuze. Met de kenmerkende smaken van jenever en de frisse tonen van citroen, is deze cocktail een echte smaaksensatie. Volg ons eenvoudige recept en geniet van deze heerlijke cocktail op elk moment van de dag.

Alcoholvrije Jenever Sour

 

Ingrediënten

 

Benodigdheden

  • Cocktailshaker
  • Ijsblokjes
  • Zeef
  • Glazen
  • citroenschijfjes

 

Instructies

Doe alle ingrediënten in een cocktailshaker met ijs. Schud krachtig gedurende 10-15 seconden en zeef het mengsel in een glas. Garneer met een schijfje citroen en serveer direct. Deze cocktail heeft de kenmerkende smaken van een klassieke jenever Sour, maar dan zonder de alcohol. Geniet ervan!

 

Meer informatie over de Alcoholvrije Jenever Sour

De cocktail is een alcoholvrije versie van de klassieke jenever Sour. Normaal gesproken wordt deze cocktail gemaakt met jenever, citroensap, suikersiroop en eiwit, maar in dit recept vervangen we de jenever door alcoholvrije jenever.

Alcoholvrije jenever is een opkomend drankje dat de kenmerkende smaken van jenever heeft, maar dan zonder de alcohol. Dit maakt het een perfect alternatief voor mensen die liever geen alcohol drinken.

Het eiwit in de cocktail zorgt voor een schuimige textuur en een romig mondgevoel. Dit is een traditioneel ingrediënt in Sour-cocktails en zorgt voor een perfecte balans met de zure citroensmaak.

Deze mocktail is perfect om te serveren als aperitief of als verfrissende drank tijdens warme dagen. Voel je vrij om te experimenteren met de verhoudingen van de ingrediënten en de garnering naar jouw smaak.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Saldo cadeaubon controleren

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »