Mocktails - Mixers - Botanicals

Mocktails - Mixers - Botanicals

Welkom op de overzichtspagina van mocktails, mixers en botanicals. Kies jouw favoriete alcoholvrije drank en maak er met mixers en botanicals een heerlijke mocktail van. Even geen zin om aan de slag te gaan? Kies dan voor de ready-to-drink mocktails.

 

Mocktails

Ik heb zin in een lekkere cocktail, maar niet in alcohol... wat nu? Dan zit je hier goed! Of je nu geen zin in een kater hebt, bezig bent met een gezonde levensstijl of gewoon veilig naar huis wil rijden. Alcoholvrije cocktails, in de volksmond mocktails genoemd, zijn er voor iedereen. De naam mocktail is afkomstig uit het Engels. Het Engels woord voor 'nep' is namelijk 'mock'. Een mocktail betekent dus eigenlijk een 'neppe cocktail', omdat er geen alcohol in zit. Toch doen mocktails zeker niet onder voor cocktails, omdat naast het aanbod ook de kwaliteit steeds beter wordt.

  

Mixers

Mixers kunnen niet ontbreken bij het maken van een alcoholvrije mixdrank of mocktail. Ons aanbod bestaat uit diverse soorten siropen en mixers om jouw lievelingsdrank te maken. Wij zijn erg benieuwd welke unieke smaakcombinaties jij kan maken!

 

Botanicals

Botanicals zijn ingrediënten van gin. Gin wordt gemaakt van alcohol, water, jeneverbessen en andere botanicals. Wanneer geen botanicals worden gebruikt bij het maken van de gin, dan zou de drank niet zijn eigen unieke smaak hebben. Botanicals kunnen ook loos gekocht worden als toevoegingen aan de gin. Veel gebruikte botanicals zijn gedroogd fruit. Dit kan aan bijvoorbeeld een alcoholvrije gin tonic worden toegevoegd om tot ‘the perfect serve’ te komen.

Bij Club-Zero.nl kun je online je botanicals kopen. Maak een keuze uit ons assortiment van botanicals van top kwaliteit. De perfecte aanvulling op jouw mocktail, welke je ook veelvuldig terug vindt in onze webshop.

 

Mocktails, mixers of botanicals kopen

Je kunt via onze webshop online jouw mocktails, mixers of botanicals kopen, veilig en eenvoudig. Heb je vragen over onze mocktails, mixers en botanicals? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers vertellen jou graag meer over de opkomende trend van alcoholvrije drank en mixdranken!

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »