Zijn Relatiegeschenken aftrekbaar voor de btw?

  • Geplaatst op
  • 0
Zijn Relatiegeschenken aftrekbaar voor de btw?

Welkom terug bij onze blog, waar we duiken in de wereld van alcoholvrije dranken en geschenken. Vandaag gaan we het hebben over iets waar ondernemers vaak nieuwsgierig naar zijn: zijn relatiegeschenken aftrekbaar voor de btw?

Stel je voor: je hebt net een partij heerlijke alcoholvrije bubbels en prachtige geschenksets besteld bij Club Zero om je klanten en zakenpartners in de watten te leggen. Maar dan begint dat kleine stemmetje in je hoofd te fluisteren: "Zijn deze cadeaus fiscaal aftrekbaar?

1. Relatiegeschenken en de Belastingdienst

Als ondernemer wil je natuurlijk de kosten van je relatiegeschenken zo veel mogelijk optimaliseren. Goed nieuws: in veel gevallen zijn relatiegeschenken aftrekbaar voor de btw! Zeker als het gaat om geschenken die bedrijfsmatig worden gebruikt.

 

 

2. Wanneer zijn relatiegeschenken aftrekbaar?

De Belastingdienst stelt enkele voorwaarden voor aftrekbaarheid.

Het geschenk moet:

  • Niet meer dan €227 per ontvanger kosten.
    Dus, die luxueuze alcoholvrije Cadeau's van Club Zero past mooi binnen de grenzen.

  • Voorzien zijn van je bedrijfsnaam.
    Plak dus dat chique bedrijfslogo op je geschenkverpakking!

  • Niet dienen als loon of salaris.
    Je wilt tenslotte niet dat je werknemers hun kerstbonus als relatiegeschenk gaan beschouwen.

 

 

3. Alcoholvrije Drankcadeaus van Club Zero: de Perfecte Keuze

Wist je dat alcoholvrije dranken een slimme keuze zijn voor relatiegeschenken? Ze zijn niet alleen trendy, maar ook geschikt voor alle gelegenheden. Bij Club Zero hebben we een breed assortiment aan smaakvolle alcoholvrije dranken en prachtige geschenksets, perfect voor elke zakelijke aangelegenheid.

 

 

4. Hoe Club Zero je kan helpen

Ons assortiment is niet alleen een traktatie voor je smaakpapillen, maar ook vriendelijk voor je zakelijke budget. Bij Club Zero begrijpen we de behoefte aan kwalitatieve geschenken die ook fiscaal slim zijn. Onze alcoholvrije dranken en geschenken zijn niet alleen heerlijk, maar ook vriendelijk voor je bedrijfsportemonnee. 

 

 

Samengevat 
Met Club Zero sla je twee vliegen in één klap - indruk maken met hoogwaardige relatiegeschenken én fiscaal verstandig ondernemen!

Klaar om je zakelijke relaties te verrassen? Bekijk ons assortiment op club-zero.nl en ontdek de wereld van alcoholvrije verwennerij. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Saldo cadeaubon controleren

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »